Boek nu een onvergetelijke duikvakantie

Vier samen met ons de heropening van Indonesië!

Tegen een scherpe korting kun je 2 weken doorbrengen in onze twee fantastische resorts, van waaruit je duikt in het spectaculaire Bunaken National Park en de fascinerende Lembeh Strait. Vul je gegevens in en wij helpen je op weg naar een geweldige duikvakantie.

Bedankt voor het kiezen van Thalassa Dive Resorts Indonesia!

Ontdek Noord Sulawesi

Midden in de Koraaldriehoek is Noord-Sulawesi nog een relatief onbekend deel van Indonesië wat betreft toerisme.

Resorts met een persoonlijk tintje

Een verblijf in onze resorts betekent niet alleen omringd worden door comfort, maar ook door de vriendelijkste mensen die je ooit zult ontmoeten.

Duiken van wereldklasse

Het Bunaken National Park, de Lembeh Strait en de Bangka Archipel dragen allemaal bij tot spectaculair duiken.

Thalassa Dive & Wellbeing Resort Manado

Op slechts 30 minuten van Manado International Airport ligt ons resort bij het dorp Tongkeina, een weelde van groene rust. Gelegen aan een prachtig stuk bos met rotstuinen, is dit de ideale plek om te genieten en jezelf te verwennen.

Ubud-stijl in Manado

Stel je voor dat je in een zwembad dobbert zonder de smaak van chloor. Stel je voor dat je omringd wordt door niets dan het geluid van vogels en de aanblik van imposante bomen overal om je heen. Pure gelukzaligheid. Dit is een unieke ervaring in Noord-Sulawesi.

Ideaal voor groepen

De accommodatie bestaat uit bungalows met uitzicht op ons zwembad, maar je vindt er ook 2 ruime villa's. Elk van deze heeft aparte slaapkamers voor twee met een eigen badkamer in de open lucht. Een uitstekend thuis weg van huis voor jouw duikclub of groep vrienden.

Bahowo Dive Rental

PADI Dive Center

Een korte rit van slechts 5 minuten brengt je naar ons duikcentrum, gebouwd in het midden van een slaperig dorpje. Lokaler kan het niet, want onze gids Fendy brengt je naar de steiger, vanwaar onze boot je meeneemt om te duiken in het Bunaken National Park en de Bangka Archipelago.

Thalassa Dive Resort Lembeh

De wereldberoemde Lembeh Strait is de thuisbasis van ons duikresort in het midden van het eilandje Lembeh. Dit is een plek van natuurlijke pracht, met een verbluffende verscheidenheid aan duikstekken binnen 15 minuten in elke richting.

Een uniek eilandverblijf

Verscholen in een rustige baai en omgeven door hoge palmbomen, is dit resort de ideale toevlucht voor de duikfotograaf of macro-liefhebber. Accommodatie bestaat uit twin of double bungalows en single deluxe kamers, van alle gemakken voorzien,

Duikplekken binnen handbereik

Onze boot haalt je op uit de haven, en binnen 10 minuten ben je bij het resort. Na een welkomstdrankje en een korte introductie wacht de duikboot bij het duikcentrum om je mee te nemen op jacht naar critters in de fabelachtige Lembeh Strait!

Copyright © 2023 PT Taman Bambu

Become a PADI Pro in 2023

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Let's plan your next trip

Send us an email — we’d love to hear your vacation plans.